Το απόγευμα της Πέμπτης 26 Αυγούστου τελέστηκε στην Εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών ο Εσπερινός, για τη μνήμη του Αγίου Μάρτυρα Φανουρίου του νεοφανούς, του οποίου η εικόνα βρίσκεται σε προσκυνητάρι, στο νότιο κλίτος του Ναού μας.

Με τη φροντίδα της Φιλοπτώχου Αδελφότητάς μας στολίστηκε με ωραία λευκά λουλούδια η εικόνα του εορταζόμενου Αγίου, προς τιμήν του οποίου πολλές χριστιανές νοικοκυρές ετοίμασαν και έφεραν τις καθιερωμένες φανουρόπιττες.
Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Αρχιερατικώς Προϊστάμενός μας, Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, ο οποίος ευλόγησε τις φανουρόπιττες και μίλησε επίκαιρα προς το εκκλησίασμα για τον τιμώμενο Άγιο και τα διαχρονικά μηνύματά του.

Στο τέλος, ο αυλόγυρος του Ταξιάρχη μας μάς πρόσφερε τη δροσιά του και οι κυρίες της Φιλοπτώχου μάς περιποιήθηκαν με πολλή αγάπη, μέχρι που η νύκτα άρχισε σιγά-σιγά να απλώνει το πέπλο της πάνω από τη γη…

Στοιχεία επικοινωνίας

 Κοινότητα Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μεγάλου Ρεύματος

  Satış Meydanı, 34347 Arnavutköy, Beşiktaş, Istanbul, Turkey

 Τηλέφωνο: (+90) 212 26 35 744

  Email: info@megalorevma.org

  Website: www.megalorevma.org

     

Αδελφότητα στην Αθήνα

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Αδελφότητας Κων/πολιτών Μεγάλου Ρεύματος Βοσπόρου "Ο Ταξιάρχης" και ενημερωθείτε για τις δράσεις της, στην Αθήνα.

adelfothta logo

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στη λίστα emails της Κοινότητας για να μαθαίνετε νέα μας.

Please enable the javascript to submit this form