Η Εφοροεπιτροπή της Κοινότητος Μεγάλου Ρεύματος ανακοινώνει ότι, με την υποστήριξη και καθοδήγηση του Σεβ. Μητρ. Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίου, Αρχιερατικώς Προϊσταμένου τής περιφερείας Βοσπόρου, υποδέχεται δύο νέους Ομογενείς, οι οποίοι — με σκοπό την εκπαίδευση και κατάρτισή τους — πρόκειται να παρακολουθούν ενεργά τον τρόπο λειτουργίας του μηχανισμού, βάση του οποίου η Εφοροεπιτροπή Μεγάλου Ρεύματος εκτελεί τα καθήκοντά της.

Απώτερος σκοπός μας είναι, στο μέλλον, να αυξηθεί ο αριθμός των συμπολιτών μας που ενδιαφέρονται για τα κοινά, καθότι ο αριθμός των εφοροεπιτρόπων μειώνεται, σε αντιδιαστολή με τα διοικητικά καθήκοντα των ευαγών ιδρυμάτων μας, τα οποία αυξάνονται.

Σημειωτέο πως, η νυν Εφοροεπιτροπή καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να ανταπεξέλθει στο μέγεθος των διοικητικών της καθηκόντων και επιθυμεί όπως οι κάτωθι Ομογενείς — κ.κ. Ελένη Τσάρα και Χρήστος Δαφνοπατίδης — μυηθούν καταλλήλως και αποκτήσουν εφόδια και ικανότητα στο διοικείν. Η Εφοροεπιτροπή μας εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την Α.Θ.Π., τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, και στον Αρχιερατικώς Προϊστάμενό μας, Σεβ. Μητρ. κ. Ειρηναίο, για το ενδιαφέρον, τη μέριμνα και τη συμπαράστασή τους.

Στοιχεία επικοινωνίας

 Κοινότητα Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μεγάλου Ρεύματος

  Satış Meydanı, 34347 Arnavutköy, Beşiktaş, Istanbul, Turkey

 Τηλέφωνο: (+90) 212 26 35 744

  Email: info@megalorevma.org

  Website: www.megalorevma.org

     

Αδελφότητα στην Αθήνα

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Αδελφότητας Κων/πολιτών Μεγάλου Ρεύματος Βοσπόρου "Ο Ταξιάρχης" και ενημερωθείτε για τις δράσεις της, στην Αθήνα.

adelfothta logo

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στη λίστα emails της Κοινότητας για να μαθαίνετε νέα μας.

Please enable the javascript to submit this form