Η Κοινότητα του Μεγάλου Ρεύματος αγαπά τον Άνθρωπο και στηρίζει τον Πολιτισμό. Αυτή την χρονιά, η υγειονομική κρίση που μαστίζει την υφήλιο, σχεδόν απαγορεύει, μεταξύ άλλων την ανθρώπινη επικοινωνία μέσω της επαφής, της αγκαλιάς, ή της κοντινής συναναστροφής. Αντιδρώντας στην πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, η Εφοροεπιτροπή της οικείας Κοινότητας φέρνει την χαρά των εορτών στον χώρο σας, ώστε κανείς μικρός ή μεγαλύτερος να μην αισθανθεί θλίψη και μοναξιά. Μία σειρά από διαδικτυακές εκδηλώσεις και εργαστήρια, θα σας κρατήσουν συντροφιά, θα σας ψυχαγωγήσουν και θα γεμίσουν δημιουργικά τον χρόνο σας.

Πρεμιέρα στο εορταστικό μας πρόγραμμα θα κάνει στις 19 Δεκεμβρίου, η Ασπασία Πολυχρονίδου, φτίαχνοντας μαζί σας χειροποίητα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας ή τα ΑγιοΒασιλιάτικα δωράκια σας.

Μία ημέρα αργότερα, στις 20 Δεκεμβρίου, η Ανθή Θάνου μαζί με τον Αλέξανδρο Μακρή ετοιμάζει μία μουσική παράσταση με κιθάρα όπου θα διηγηθεί χριστουγεννιάτικα παραμύθια στα παιδιά και θα τραγουδήσει κάλαντα για όλους, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η αυλαία στο πρόγραμμα πολιτισμού πέφτει στις 27 Δεκεμβρίου με την Ελένη Δημόπουλου και την ομάδα της ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ που θα σας παρουσιάσει το ‘’Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι’’ σε θεατρική εκτέλεση, για παιδιά κάθε ηλικίας.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom (Meeting ID: 579 215 8031 | Password: megarevma).

Στοιχεία επικοινωνίας

 Κοινότητα Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μεγάλου Ρεύματος

  Satış Meydanı, 34347 Arnavutköy, Beşiktaş, Istanbul, Turkey

 Τηλέφωνο: (+90) 212 26 35 744

  Email: info@megalorevma.org

  Website: www.megalorevma.org

     

Αδελφότητα στην Αθήνα

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Αδελφότητας Κων/πολιτών Μεγάλου Ρεύματος Βοσπόρου "Ο Ταξιάρχης" και ενημερωθείτε για τις δράσεις της, στην Αθήνα.

adelfothta logo

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στη λίστα emails της Κοινότητας για να μαθαίνετε νέα μας.

Please enable the javascript to submit this form